Donkkis

Donkkis Big Night aktiivi-illat Papiksella!

Olet sivulla jossa pääset ilmoittautumaan Donkkis iltaan.

Joudumme toimimaan näin, jotta voimme etukäteen rajoittaa osallistujamäärän sopivalle tasolle Papiksen tiloihin. Toinen syy on se, että keräämme näin osallistujan nimen sekä huoltajan puhelinnumeron ja nimen, jotta voimme mahdollisen altistumisen tapahtuessa antamaan viranomaisille listan osallistujista. Nimilistat hävitetään kuukauden kuluessa Donkkis illasta.

Donkkis illoissa on edelleen nyyttärit, mutta syötävät jaetaan illan henkilökunnan puolesta. 
Donkkis illan toimintaa muutetaan siten, että illassa vältetään tilanteita, joissa läheinen kanssakäyminen olisi toistuvaan ja pitkäkestoista. Donkkis illan luonteeseen kuuluu kuitenkin lasten yhdessä olo, joten kaikkea lähellä olemista emme rajoita. Tästä syystä on tärkeää, että lapsi osallistuu iltaan terveenä!

Jos tällä kerralla olet ilmoittautumassa liian myöhään, niin toivon parempaa onnea seuraavalla kerralla. Ilmoittautuminen seuraavaan donkkiseen aukeaa viikkoa aikaisemmin. Jos tämän viikon aikana lapsi sairastuu, niin pyydämme ilmoittamaan siitä viestillä tämän linkin kautta. Näin saamme vapautuneen paikan seuraavan käyttöön.

Donkkis on edelleen tarkoitettu alakoululaisille eli 1.-6. luokkalaisille.

TYHJÄÄMME LISTAN VIIKKOA ENNEN SEURAAVAA DONKKISTA, JOTEN ILMOITTAUDU VASTA 30.10. JÄLKEEN.

SEURAAVA DONKKIS 6.11.

Tähdellä merkityt tiedot ovat pakollisia.


Ilmoittaudun donkkikseen
*

    Olen ensimmäisten joukossa (TÄYNNÄ)
    Olen varalla (ja minulle ilmoitetaan jos peruutuksia tulee) (10 paikkaa)
Nimi
*
Huoltajan nimi
*
Huoltajan puhelin
*