Donkkis

Donkkis Big Night aktiivi-illat Papiksella!

Olet sivulla jossa pääset ilmoittautumaan Donkkis iltaan.

Nyt olemme pitkän tauon jälkeen suunnittelemassa Donkkis iltojen 'suman' Papikselle kesäkuussa. Jos rajoitukset väljenevät ja pystymme avaamaan illan useammalle kymmenelle nuorelle, niin tarkoituksena on pitää 

Kesän viimeinen Donkkis Big Night ilta Papiksella perjantaina 18. päivä. Klo 18-20.

Syksyn tavan mukaan keräämme etukäteen ilmoittautumisen, jotta voimme etukäteen rajoittaa osallistujamäärän sopivalle tasolle Papiksen tiloihin. Toinen syy on se, että keräämme näin osallistujan nimen sekä huoltajan puhelinnumeron ja nimen, jotta voimme mahdollisen altistumisen tapahtuessa antamaan viranomaisille listan osallistujista. Nimilistat hävitetään kuukauden kuluessa Donkkis illasta.

Donkkis illoissa on edelleen nyyttärit, mutta syötävät jaetaan illan henkilökunnan puolesta. 
Donkkis illan toimintaa muutetaan siten, että illassa vältetään tilanteita, joissa läheinen kanssakäyminen olisi toistuvaan ja pitkäkestoista. Donkkis illan luonteeseen kuuluu kuitenkin lasten yhdessä olo, joten kaikkea lähellä olemista emme rajoita. Tästä syystä on tärkeää, että lapsi osallistuu iltaan terveenä!

Jos tällä kerralla olet ilmoittautumassa liian myöhään, niin toivon parempaa onnea seuraavalla kerralla. Ilmoittautuminen seuraavaan donkkiseen aukeaa edellisen jälkee. Jos tämän viikon aikana lapsi sairastuu, niin pyydämme ilmoittamaan siitä viestillä tämän linkin kautta. Näin saamme vapautuneen paikan seuraavan käyttöön.

Donkkis on edelleen tarkoitettu alakoululaisille eli 1.-6. luokkalaisille.

ILMOITTAUDU DONKKIKSEEN VASTA KUN ALLA OLEVA PÄIVÄMÄÄRÄ ON PÄIVITTYNYT SEURAAVAAN KERTAAN.

SEURAAVA DONKKIS 18.6.

Tähdellä merkityt tiedot ovat pakollisia.


Ilmoittaudun donkkikseen
*

    Olen ensimmäisten joukossa (35 paikkaa)
    Olen varalla (ja minulle ilmoitetaan jos peruutuksia tulee) (10 paikkaa)
Nimi
*
Huoltajan nimi
*
Huoltajan puhelin
*